Pelitalan İlkokulu
Pelitalan Mahallesi Pelitalan Sokak No 157 Yunusemre / MANİSA

VİZYON

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, vatansever,insan haklarına saygılı, Atatürk Milliyetçiliğine inanmış, hoşgörülü, teknolojik bilgilerle donatılmayı hedefleyen ulusunu seven, bilgiye kendisi ulaşabilen, kendisine güven duyan, sosyal faaliyetlere ve eğitime verdiği önemle ilçede adından söz ettirebilen, yönetim-öğretmen-öğrenci-veli dayanışması ile örnek olan, kendinden sonraki okullara, yukarıdaki tüm nitelikleri taşıyan bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir okuluz.

MİSYON

Biz bütün öğrencilerin; Bilgi ve teknolojiyi kullanabilen, araştırmacı, kendini ifade edebilen, problem yaratan değil problem çözen, 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.

Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)

Normal (Tam Gün)

Servis Bilgisi

İlimiz Yunusemre ilçesi´ne bağlı Karaveliler, Muslih, Örencik, Pınarköy, Süngüllü ve Karahüseyinli Mahallelerinde ikamet eden öğrencilerimiz, taşıma yoluyla eğitime erişim kapsamında sağlanan servis araçları ile okulumuza ulaşmaktadır.

40 Km

Pelitalan Mahallesi

Proje Çalışmaları

Okulumuz´da 2015 yılından bu yana öğrencilerimize, Manisa Valiliği koordinesinde KodlaManisa projesi kapsamında problem çözme, algoritma ve kodlama eğitimleri verilmektedir. Manep 2023 Yerel Projeler yürütülmektedir.